Sain vihdoinkin neulottua ihanaiset raitasukat itselleni! Jossain vaiheessa nakkasin koko kutimen nurkkaan, kun kuvittelin noiden lankojen loppuvan ihan kesken, mutta kun sitten vaivauduin punnitsemaan kerimäni nöttöset, päätinkin jatkaa työtä. Ja tässähän ne sitten ovat, minun ihan ikiomat ja ensimmäiset itselleni neulomat sukat:

 

Langat ovat samat kuin Äitylin joululahjasukissa, eli jotain iloisen raidallista ja tumman ruskeaa Seiskaveikkaa. Harmi, että tuota raidallista ei taida enää löytyä mistään, voisin kuvitella siitä neulovani vielä vaikka mitä. Tumputkin voisivat olla vallan ihanat, mutta turha haaveilla.  Tuohon kerään törmäsin ihan vahingossa viime kesänä Kauhajoella jossain halpamarketissa. Siellä oli kyllä paljon muitakin sellaisia lankoja, joita en ole muualla nähnyt., mutta en kyllä ole noista langoista niin kiinnostunut ollutkaan kuin vasta vähän aikaa, että on hyvinkin voinut mennä monta ihanuutta ohi... Jos tuo esikoinen vielä ensi vuonna futaa, ja Kauhajoelle menevät turnaukseen, änkeän minäkin taas sinne ja etsin tuon halpakaupan. Itse asiassa voisin vaikka osatakin sinne..  

Ukkokulta lähtee tänään työreissuun ulkomaille, kotiutuu vasta perjantai-iltana. Täytyykin asennoitua taas niin, että nuo lämmityshommat jäävät minulle: ajoissa kun aloittaa, pääsee nukkumaankin. Yleensä takka saa tulen vasta melkoisen myöhään, kun mies on sellainen yökukkuja. Minäkin valvoisin, jos ei tarvitsisi mennä aamulla ajoissa töihin, mutta olen tullut näin vanhemmiten tulokseen, että parempi nukkua ainakin se seitsemän tuntia, mieluusti enemmänkin, jotta jaksaa. Ja välillä ei meinaa jaksaa silläkään.

-S-