Sain siirrettyä kuvia koneelle, joten laittelenpa niitä samalla tännekin. Sikäli mikäli tällä kertaa ne suostuvat tulemaan tänne asti..

Ja katopas vaan, osasin käsitelläkin sitä niin, että sain tulemaan oikein päin.. Tässä siis löytöni kirpparilta, oli ihan pakko saada..! Arvaatte varmaankin miksi.

Tämä onkin ensimmäinen tekemäni oikea helmikoru. Kuva taisi jäädä vähän epäselväksi, mutta väritys ja muodot tulevat varmastikin esille. Koru on ehkä turhan raskas makuuni, joten voipi olla, että puran sen vielä ja kevennän. Nuo helmet olisivat riittäneet pidempäänkin versioon, mutta halusin lyhyen. Opettelemista siis riittää. Suunnitteilla on vielä samaan settiin korvakorut ja rannerengas, kunhan saan aikaiseksi.

 

Arvonnan alla ompelin kesäkasseja, joista vasemmanpuoleinen, vähän isompi, lähti arvontavoitoksi. Pienempää olen käyttänyt koko kesän itse, ja ollut oikein tyytyväinen siihen. Yksinkertainen helppo malli, mutta niin mukava käytössä. Ja juuri sopivan kokoinen, vaikka minullakin tuota omaisuutta kulkee mukana reippaasti =0)

Ja vielä kesäherkkuja... nam!

Tänä iltana meidät on kutsuttu tuttaville istumaan iltaa. Mies on reissuhommissa, joten pääsemme lähtemään vasta seitsemän, kahdeksan maissa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja onpahan minulla enemmän aikaa pyöriä kaupoissa tekemässä hankintoja, niitä iänikuisia viemisiä mietin jälleen. Luultavasti päädyn johonkin kauniiseen lyhtyyn, kynttilään ja punaviinipulloon, jos vain jostain lyhdyn löydän. Taitaakin itse asiassa olla aika lähteä liikenteeseen, jotta todellakin ehdin miehen matkaan. Huomenna sitten on peli täällä kotikulmilla, joten täytyy ottaa ilta rauhallisesti, sillä virkeitä ja reippaita tossupareja tarvitaan.

Kesäistä viikonloppua!

-S-