Lähdin kuin lähdinkin sinne Ideaparkiin pyörimään, ja nappasin äitylin matkaani. Eipä sieltä paljon matkaani tavaraa tarttunut, kun en niitä Crocsejakaan sopivalla hinnalla löytänyt, mutta kassillisen ihanuuksia löysin:

1244391577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niinpä niin: kankaita!

Ylhäällä vasemmalla on perhosenkevyt puuvilla-pellava sekoitekangas, joka suorastaan vaatii päästä tunikaksi. Ja jos ihmettelette, kun tunikaa pukkaa, niin puolustuksekseni voin sanoa, että kyseinen malli on niin helppo, ja mukava ommella, että siitä jopa nauttii. Yhtään vaikeampaan malliin en nyt jaksa keskittyä, mikä lie ad/hd onkaan minuun iskenyt viime vuosina. Vai olenkohan ollut tällainen aina? Melkoisen nopeasti ja mahdollisimman vähillä purkuoperaatioilla täytyy saada valmista, muuten homma jää keskeneräiseksi. Ja sitähän en sitten loppuun saa ikinä... Nimimerkillä kokemusta on Jalka suussa.

Ja sitten se seuraava esittelyvuoroon, eli: ylhäällä oikealla on edellisen sorttinen sekoitekangas, jossa on todella hailakkana jotain kuviota ja kirjoitusta. Kangas on todellakin ihan oikein päin, vaikka näyttää siltä, kuin olisi nurja puoli näkyvillä. Tästä olisi tarkoitus taikoa pojille kesäsortsit. Vanhempi heppu oli jo ihan tohkeissaan, ei meinannut uskoa, kun kerroin kankaan olevan heitä varten. Vai meinasiko usko loppua siksi, kun viime aikoina olen tehnyt vain itselleni jotain, en lainkaan heille? Vai siksi, ettei tiedä, uskoako vai ei, että osaisin sellaiset ommella, mummu kun teki nuoremmalle pojalle vapuksi naamiaispuvun, vaikka minun se piti alunperin kasaan kyhätä..? No joka tapauksessa, ajattelin yllättää lapseni ja itseni, ja saada niistä kesäksi pojille siistimmät caprisortsit. Katsotaan, minä kesänä ovat valmiit..

Ja sitten se kolmas! Tarkimmat ovatkin jo huomanneet, että kangas on samaa, kuin niissä aiemmin esittelemissäni leipäveneissä. Se kangas vaan on NIIN ihanan raikasta, että halusin siitä itselleni kassikankaan.

1244393099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joku aika sitten ompelin kesäkassiksi tällaisen sammakkopussukaisen, mutta tuosta raidallisesta haluan sellaisen isomman, johon voin pakata kaiken tarpeellisen, kun menen vaikkapa uimarannalle, tai veneretkelle. Muutenkin aina välillä tulee tarvetta isommalle kassille, minä kun tunnetusti tarvitsen mukaani aina jotain, ja mieluummin vähän enemmänkin varalle. Koskaan kun ei tiedä, mitä tarvitsee, ja mihin joutuu. Ja jos reissusta puuttuu jotain oleellista, voitte olla varmoja, että meikäläinen kiskaisee jonkin sortin palkokasvin nenuunsa. Joten ihan vaan kaikkien mukavuuden turvaamiseksi, otan mieluummin mukaani tavaraa pikkaisen (?) liikaa, kuin liian vähän Pusu.

Näillä eväillä pärjään jonkin aikaa, kunnes saan päähäni hankkia jotain uutta ihanuutta. Toivottavasti nämä kaikki kankaat olen saanut siihen mennessä valmiiksi ihanuuksiksi!

-S-