Olen toiminut Mary Kayn  itsenäisenä  ihonhoitokonsulttina nyt parisen kuukautta. Mukavasti olen saanut tavata uusia kasvoja ja hemmotella ihmisiä, niin miehiä kuin naisiakin. Asiakkaat siis tekevät ohjauksessani Mary Kayn tuotteilla itselleen käsi- ja kasvohoidon, siinä ohessa minä kerron tarkemmin tuotteistamme ja toimintaperiaatteistamme.  Nyt ajattelin tehdä ihmisille helpoksi lahjahankinnan ja tarjoan mahdollisuutta antaa toiselle lahjakortti ko. hemmotteluun. Ja sehän on sitten vain saajasta kiinni, haluaako hän sen lunastaa vai ei. Siinä ei siis antaja menetä mitään, vaikkei saaja tahtoisikaan sitä lunastaa, sillä lahjakortti on ilmainen myös antajalle.

IMG_3021.jpg

Halutessasi voin lähettää lahjakortin suoraan saajalle ja liittää siihen sinun tervehdyksesi, tai sitten sinulle, jos haluat sen itse ojentaa. 

Kätevää, eikö? Oiva lahja varsinkin sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Ja sellaiselle, joka haluaisi muistaa toista jotenkin, mutta ei syystä tai toisesta pysty/ voi käyttää siihen rahaa. 

Ja kyllä minä ajelen pitkin poikin Suomea. En nyt ehkä ihan ääripäihin, mutta ajelen kuitenkin. Jos sinä siis haluaisit lahjoittaa lahjakortin jollekin, tai tilata itsellesi sellaisen, otahan yhteyttä! Katsotaan, mitä saadaan aikaan 🌺

Yhteyttä saat sähköpostilla [email protected]

Tai soittamalla/tekstaamalla  0505358714

Ole rohkea 💖 Odotan juuri Sinun yhteydenottoasi!

 

-Sallius-