Niin vaan taas hurahti viikko - miten ihmeessä se on mahdollista?

Joutuisasti sujahti tämäkin päivä, kaikenlaista puuhastelua se on pitänyt sisällään ihan väsymiseen asti. Huomenna on ukkoseni synttärit, joten niihin on täytynyt valmistautua. Kaupassa vierähti tovi jos toinenkin, mutta nyt toivottavasti on kaikki tarpeellinen hankittu. Itse asiassa vaan se lahja puuttuu.... Mutta onneksi äly välähti, ja ajatus siitä on olemassa, vaikken varsinaista lahjaa huomisaamuksi saakaan. Jotain kuitenkin.

Tänään vähän leipoilin ja siivoilin köökkiä. Talossa leijuu ihana mantelileivän ja mantelikookospikkuleipien tuoksu. Olemme ukkoseni kanssa tarkastaneet ruokavaliotamme, ja varsinkin minä olen huomannut ison muutoksen massuni olossa. "Enää ei maha tillitä", vaikken niitä "terveysjugurtteja" syökään - ja itse asiassa juurikin siksi....

Huomenna aamusta olisi toimitsijan virka vapaana nuorimmaisen harkkapelissä, joten jos uni ei vallan vie mennessään, yritän herätä jo hyvissä ajoin talkoohommiin. Nyt kyllä tuntuu aikainen herääminen ihan tervan juonnilta vaikkakin vaan ajatuksena, mutta katsotaan kuinka on aamusta. Eikä sitä sovi muutenkaan koko päivää nukkua, touhua on vielä.

Energistä viikonloppua!

 

 

-S-