Tämän viikon on ollut taas vaihteeksi mukavan lämmintä! Johan tässä välillä ehtikin palella...  Vielä siis tarkenee vähän kevyemmissä vaatteissa, nautin siis niistä!

Meillä on taas sairasteltu: nuorimmainen on ollut pois koulusta koko viikon. Maha on ollut kipeä, lämpöä vaihtelevasti. Vielä eilen illalla mittari näytti hieman alle 38 astetta, joten huilipäivä on tämäkin. Esikoinen oli mahakipujen takia pois koulusta eilisen, tänään onneksi ok. Miehellä on ollut syysflunssaa, tänä aamuna minunkin kurkkuni oli karhea, herätessäni jopa kipeä. Kuumajuomaa huiviin, kyllä se siitä! Ja illalla voi tropata vähän lisää... (Ja tällähän ei ole mitään tekemistä noiden kevyempien vaatteiden kanssa, ei ole  )

Tänään illansuussa olemme lähdössä ukkoseni työkaverille kyläilemään viikonlopuksi. Se on se paikka, jossa kesällä sairastuimme koirakuumeeseen. Pentuja ei nyt hänen koirilleen ole kuitenkaan tulossa, joten meidänkin koirahankintamme siirtyy... Saadaan siis lisää miettimisaikaa... Esikoinen totesi, että nyt kun pentua ei ole tulossa, täytyy sitäkin enemmän paijata ja halailla niita kyläpaikan koiria. Tuota voisin kutsua positiiviseksi ajatteluksi.

Vielä on monta asiaa tekemättä ennen lähtöä, joten nyt kai pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja aloitella.

Mukavaa viikonloppua, tavataan taas!

-S-