Pitkästä aikaa olimme miehen kanssa viettämässä laatuaikaa ihan kahden kesken. Mies oli saanut lehtitilauksen yhteydessä Holiday Club -lahjakortin yhdeksi yöksi, joten päätimme panostaa ja ottaa samaan syssyyn toisenkin yön, paikaksi valikoitui Holiday Club Saimaa Lappeenrannan Rauhassa. Ajomatkahan tuonne on pitkä, mutta mies kun suhaa työnsä puolesta pitkin poikin Suomea, ei ajaminen häntä kovinkaan stressannut, väsytti tietysti kuitenkin jonkin verran.

Viikonloppuna tuli siis vain oltua, syötyä, lilluttua kylpylässä, nukuttua hyvin ja nautittua kaksinolemisesta. Arki kun on hektistä, on parisuhdekin välillä lujilla ja elämä kuin kämppiksillä. Ei nytkään kovin paljoa tullut juteltua ns. tärkeistä asioista, joista olisi enemmän kuin hyvä jutella aina välillä, mutta eipä ajatukset myöskään pyörineet pelkästään koti- ja muiden arkisten asioiden parissa. Pojat hoitivat koirat, kodin ja omat pelireissunsa ym fiksusti sillä aikaa kun olimme pois, ja kotiin oli mukava tulla kun kaikki oli hyvin.

Olo onkin nyt energinen ja päässä on hurjasti ideoita ja ajatuksia kodin tuunaamisesta joulukortti-ideoihin, ompeluksista uuden ammatin opiskeluun. Täytyy vaan kirjata ylös niitä ajatuksia, että muistaa myöhemminkin 😊

Joten tuumasta toimeen: kaivan muistikirjani esille, ja rustailen sinne samalla kun hörppäsen mukillisen teetä, ja sitten lähden toteuttamaan jotain. 

Ihanaa olla elossa jälleen! ❤️🙏

 

-S-