On sunnuntai jälleen, viikonloppu mennyt tosi nopsaan mukavien ihmisten seurassa. Perjantaina vietimme yhden työkaverin läksiäisiä käymällä syömässä japanilaisessa ravintolassa Tampereella. En ollut koskaan oikeasti syönyt sushia, joskus ihan varovasti vaan jossain maistanut, joten olipa jännää tilata lautasellinen erilaisia.

Maruseki oli viihtyisä paikka, ja ruoka oli hyvää, haluaisinpa sinne mennä joskus oman perheenikin kanssa syömään. Hintatasosta on vaikea sanoa: 10 erilaista palleroa maksoivat 17 euroa ja minä ainakin tulin niistä kylläiseksi. Isommalla nälällä varustettu tuskin tulisi, mutta onpa siellä listalla mistä valita. Joskus olisi mukava mennä sinne näin sunnuntaina buffettiin, siellä ilmeisesti saa 27 eurolla syödä niin paljon kuin huvittaa ja eri makuja.

Eilen sitten käytiin miehen kanssa autokaupoilla istumassa ja ihmettelemässä erimoisia autoja, mies kun on ilmeisesti vaihtamassa nykyistä kippoansa johonkin vähän parempaan. On vallan ihastunut yhteen isoon Huyndaihin, mutta minähän olen luonnollisesti sitä vastaan, juurikin sen kokonsa takia. No, miehen autohan sen tuleekin olemaan, ja hän sillä ajelee pitkiä työmatkoja, joten hankkikoon sellaisen mistä tykkää ja mikä hyvältä tuntuu. Minunkin autoni pitäisi vaihtaa, mutta mulle tulee kuulemma joku riisikippo, kun en isoa autoa enää oikeastaan tarvitse. Ja se, koska tuo minun kärryni saadaan myyntin ja uutta katsottua, onkin sitten toinen juttu. Onhan siitä puhuttu ja piiiitkäään...

Eilisen illan vietin ystävälläni "lumppajaisissa". Tarkoitus oli tyhjentää hänen vaatekaappinsa ja käydä läpi kaikki vaatteet: erotella ne vielä käytettäviin, kirpparille meneviin ja muille annettaviin. No, käytiin siinä saunassa ja avattiin lumppaskumppa, syötiin vähän, niin eipä siinä sitten enää jaksanut vaatekaappia räjäyttää. Yhden saunamekon sain mukaani, jonka olin varannut jo aikoja sitten poistokasasta. Nyt on mulla ihana kotitakki, jonka voi vetäistä päälle saunan jälkeen tai pyjaman päälle, kun kaipaa lisälämpöä. Se on niin ihuna :)

Ulkona näyttää siltä, että kohta sataa jotain. Mietin, pitäisikö lähteä tassuttelemaan mammuskalle koiruuksien kanssa, kun on viime aikoina tullut pidettyä ihan hävettävän vähän yhteyttä. Hyi minua... Ihan on huono omatunto :( Täytyy vielä soittaa, että ovat kotona, kamalaahan se olisi, jos ihan turhaan lähtisin koiralenkille, vai mitä tuumitte...?

 

-Sallius-