Sain ihan ensimmäisen tunnustuksen tänne blogiini! Kiitos Sikkris!

 

 

Ja nyt sitten pitäisi vastailla seuraaviin kysymyksiin:

 

1. Lempiruoka: Olen melkeinpä kaikkiruokainen, mutta borsch-keitosta olen pitänyt jo pitkään. Kunnon pihvi maistuu myös, ja siskonmakkarasoppa, ja... ja...

 

2. Lempimakeinen: minähän olen varsinainen namirotta, eli irtokarkit ovat herkkuani ja suklaakin maistuu.

 

3. Lempiluettava: kaikki ihanat hömppäkirjat, joista saa hyvän mielen, ja joita lukiessa ei tarvitse ihan kamalasti miettiä.

 

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: hmm... no... ihan missä ja miten vain silloin jos saan aikaiseksi ryhtyä niitä tekemään. Siis tehdähän tahtoisin vaikka ja mitä, mutta kun en pääse alkuun, tai ainakaan loppuun.  Niitä aloitettujakin kun on, isompia ja pienempiä projekteja..

 

5. Lempielokuva: elokuviahan on tullut katsottua jonkin verran, ja nykyään onneksi näen useimmiten niistä myös lopun, mutta että lempi-sellainen... Beatrix Potterista kertova elokuva oli hyvä, sen haluaisin joskus nähdä uudestaan, kunhan sen jostain löydän. Ja kotimainen Prinsessa. Yleensäkin kotimaiset elokuvat ovat hyviä, mutta pidän myös sellaisista hyvistä ulkomaisista toimintaleffoista, ja hömppäleffoista. Kauhu ei iske, mutta psykologiset trillerit kylläkin sopivassa määrin.

 

Että sellaisia tunnustuksia. Tämä pitäisi jakaa eteenpäin viidelle, mutta kun en "tunne" täältä blogimaailmasta oikein ketään, jolle tämän osaisin laittaa, niin sovitaanko, että jokainen täällä poikkeava voi napata sen itselleen, jookos. Ja vaikket blogia omistaisikaan, olisihan noita tunnustuksia mukava lukea vaikka tuolta kommenttiosastakin.

 

Itse asiassa minun piti päivittää ihan muista aiheista (oikeastihan ei siis ollut mitään asiaa eikä aihetta), mutta kun tämän tunnustuksen huomasin, olkoon tämä tässä tällä erää. Vähän kutittelisi aloittaa jotain pientä värkkäystä, mutta saanko aikaiseksi päästä niin pitkälle, onkin sitten eri asia.

 

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

 

-S-