Kaksi päivää on menty taas kuin viitapiru, ei ole paljon ehtinyt koneella keikkua. Mitään käsitöitä en myöskään ole saanut aikaiseksi. Ehkäpä sitten taas LOMALLA!!! 

Kyllä, kyllä: kaksi päivää töitä, ja sitten alkaa ansaittu loma, neljä viikkoa! Tämä loppuviikko toivottavasti alkaa jo vähän rauhoittua, töissäkin vähän helpompaa. Eilen kävin ortopedillä valittamassa polveani, ja sainkin iloisia uutisia: Ei luultavasti olekaan kierukkavammaa, vaan "vain" rasvapussin repeämä, joka sitten aiheuttaa kipua niveleen jne. Helpon rappujumpan sain kotiläksyksi, kolmen viikon päästä jalan pitäisi olla kunnossa. Toivottavasti tämä onnistuu, pääsisin minäkin nauttimaan täysipainoisesti Rukan ja Norjan reissusta, vaelluksineen kaikkineen. Ja jos kaikki menee hyvin ja jalka kuntoutuu, voin loppukaudesta päästä vielä peleihinkin, ja käyttää korkokenkiä!! Happy, happy, joy joy!! Nauru  

Tänään palelin puolitoista tuntia kentän laidalla, kun esikoisella oli peli vesisateessa. Ei syksyisempää ilmaa olisi voinut olla, ja vaikka kuinka kuvittelin pukeneeni lämpimästi päälleni, olin jo ennen varsinaisen pelin alkua aivan jäässä. Pelin lopussa varpaat olivat jo tunnottomat , ja koko akka syväjäädytetty. Huomiseksi varaan ulkoiluille kyllä aluskalsarit mukaan, ja paljon lämmintä vaatetta. Hyvä, ettei sentään lunta satanut!

Nyt katsomaan, mitä säätä luvataan loppuviikolle, että pitääkö kaivaa vielä toppavatteet juhannukseksi..

-S-