Tiedän, että täällä on käyty kurkkailemassa, josko olisin päivittänyt kuulumisia juhannuksen jälkeen, mutta en ole aiemmin viitsinyt tulla, koska tuotos olisi ollut pelkkää marinaa...

Juhannus itsessään meni mukavasti sateesta ja viileästä ilmasta huolimatta: seura oli oikein hyvää, kukaan ei saanut riitaa aikaiseksi, ruoka oli herkullista ja sitä oli riittävästi (kun vihdoinkin päästiin syömään), saunassa oli lämmin ja vihta tuoksui kesälle, eikä yhtään piiskannut. Aattoiltana vaan huuleen ilmestyi ikäviä muhkuroita, ja juhannuspäivä alkoi päänsäryllä ja kovalla kurkkukivulla, kehittyen siitä oikeaksi kesälenssuksi. No, tänään alkaa olo jo vähän helpottaa ja tuntuu, että elämä voittaa, jälleen. Huomiseksi suunnittelin jo torireissua, mansikoita täytyy saada!

Tänään sain myös leivottua, pitkästä aikaa! Pyöräytin pihan raparpereista kookoksella maustettua piirakkaa, ja ajattelin nautiskella sitä kohta vaniljajäätelön kera. Pojat sitä jo myös hiniöivät, toistaiseksi ovat näppinsä siitä erossa pitäneet, mutta kuinka kauan pystyvät vastustamaan kiusausta?

Tänään kävin ostamassa myös muutaman uuden kukkasen pihan koristukseksi, vaikka vanhatkin ovat vielä kasseissaan odottamassa pääsyä ruukkuihin. Kovin montaa en vieläkään hankkinut, mutta eiköhän nuo riitä.

1245602479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo samettikukka on nuorimmaisen, halusi välttämättä itselleen oman rätvänän hoidettavakseen. Katsotaan, kuinka kauan muistaa ja viitsii kastella, luultavasti jää melko pian minun hoidettavakseni. Omia kasvatuksia on muutamia odottelemassa myös istutusta, nyt täytyisi vaan hankkia jostain lisää multaa.  

Kesämuistamisena sain tämän amppelin, sille täytyy vielä etsiä hyvä paikka jostain.

1245602504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt tuli tupaan piirakanpopsijoita, joten kahvit ja teet porisemaan!

-S-