Taas ollaan keskiviikossa, vaikka minulla kyllä vähän on jo torstaitunnelmat. Työpäivät ovat aikas pitkiä, vaikkei nyt niin rasittavia. Silti tuntuu väsyttävän. Illalla en pääse ajoissa nukkumaan, kun tössään kaikkea ja töllöttelen. Oma vika, jos väsyttää..

Yritin eilen illalla ja tänään metsästää sitä Isovelilankaa, joka miesten tumpuista loppui kesken. Huonolla menestyksellä. Täytyy jossain vaiheessa yrittää katsoa vielä muista kaupoista. Tumppu oli miehelleni sopivan kokoinen, mutta hänellä on melkoisen pieni käsi mieheksi. Täytyy ilmeisesti tehdä niistä vähän suuremmat, jos aion antaa ne sille, kenelle ne olen miettinyt. Jos siis löydän lankaa lisää. Voinhan tietysti ostaa vaikka luonnonvalkoista, ja tehdä lopun niistä, jos juuri sitä tarvitsemaani ei löydy. Kurjaa, kun lanka loppuu kesken työn..  

Tänään ajattelin poiketa mammuskalla palauttamassa yhden käsityölehden, josta piirsin itselleni trikoomekon kaavat. Mekko olisi ihana, mutta saa nähdä, saanko sellaista koskaan aikaiseksi. Ainahan sitä voi haaveilla, ja pitäähän niitä suunnitteilla olevia projekteja olla varalla, eikös! Leipoakin tekisi mieli, mutta jos leivon, tulee niitä herkkuja syötyäkin. Se taas ei ole kovin hyvä juttu, kun tuon polven takia ei tule paljoakaan liikuttua. Tarkoituksena on mahtua housuihini jatkossakin...

Jahans! Taidankin tästä alkaa suuntautua, pääsee taas kotiinkin. Ai niin, on muuten rantasaunailta!

-S-