Nuorimmainen soitteli eilen enolleen pyytääkseen tätä kalaan kanssaan, molemmat kun ovat tunnetusti kalamiehiä. Enolla oli hommaa päiväksi, mutta kun tuo nuorimainen siellä vielä piipahti tilannetta tarkastamassa ja luultavasti myös  luomassa odottavia ja painostavia katseitaan enoon, päätti eno sitten iltasella lähteäkin kalaan. Lainaan saivat meidän Busterin, ja kyllähän sieltä parissa tunnissa saalistakin tuli:

1249819280_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauki oli suunnilleen puolitoistakiloinen, ja lisäksi kaksi melkoisen pulleaa ahventa.

Nuoriherran naama loisti ja valaisi jo hämärtyneen illan heidän tullessaan kotiin. Ja iskä joutui perkaamaan... Kalat iskettiin pakkaseen odottamaan sopivampaa aikaa. Joskus sitten syödään, kun on aikaa laittaa. On se mukavaa, kun nuo kalamiehet pitävät meidät kalassa, kunhan en kovin usein vaan joudu sitä syömään... Jalka suussa Ja kiitos vielä pikkuveljelleni, kun lähdit tuon eemelin kanssa kalaan, lapsi oli oikein otettu!

Kotiuduimme hetki sitten mieheni siskon nuorimmaisen rippijuhlista. Laistoimme kirkonmenot suosiolla, ja poikkesimme sitten vain kotiin kakkukahveelle. Koolla oli se sama pieni juhlakansa, joka heillä juhlissa käy. Herkut olivat hyvät, ja maittavat, mutta nyt on taas nälkä. Siis ihan oikean ruuan nälkä. Meidän miesväki katosi samantien, kun kotiuduttiin: osa meni reeneihin, ja kalamies jälleen veden ääreen onkinensa. Luvassa lisää ahvenia, jos jotain...

Kuudelta olisi joukkueellani peli perivihollisiaan vastaan, se täytyy mennä katsomaan, kannustamaan ja kuvaamaan. Ai niin,  melkein olen unohtanut esitellä viikon vanhan  uutuuteni, ja ihastukseni. Tat-ta-da-tat-ta-daa!!!

1249820128_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Semmoinen kapistus! Se on merkiltään Canon PowerShot SX10IS. Se on mun ensimmäinen hieno kamera, jolla saa aikas mukavaa kuvaa liikkuvastakin kohteesta. Onhan tuo kännykkäkameranikin oikein hyvä, olen ollut siihenkin tosi tyytyväinen, mutta sillä ei ole saanut zoomattua, ja liikkuvaa kohdetta kun on kuvannut, on siitä tullut epätarkka.  Vielä emme tosin ole saaneet aikaiseksi ladata koneelle kameran kuvansiirto-ohjelmaa, joten toistaiseksi kuvaan edelleen tänne siirrettävät kuvat kännylläni. Ei varmaan olisi iso asia tehdä tuota latausta, mutta mutta...

Nyt taidan mennä katsomaan loppuun eilisen leffavuokrauksen, eli Kielletyn hedelmän. NukkuMatti hyppäsi sohvatyynyn takaa eilen sellaisen yllätysvoltin, etten ehtinyt millään väistämään, joten Höyhensaaret kutsuivat ennenkuin ehdin montaakaan kohtausta leffasta nähdä. Muutakin tekemistä olisi, mutta ehkä teen sen nyt, kun elokuva kuitenkin kiinnostaa.

Mukavaa aurinkoista loppupäivää!

-S-