Kotona ollaan, jälleen! Nyt on kierretty Kuusamo, Ruka, Salla, Rovaniemi, Oulu, ja vaikka missä, Norjaakin ristiin rastiin lähinnä Varanginvuonon läheisyydessä. Ihania kuvia on kamera täynnä, niitä puran lähiaikoina muidenkin iloksi, vaikka eihän kuvista sitä samaa tunnelmaa löydä, kuin paikan päällä olemalla. Reissussa oli kivaa, arki oli melkoisen kaukana, mutta ihanaa on tulla kotiinkin. Täällä on kaikki tutut jutut paikallaan, ja esikoista lainaten: "ihana oma sänky!" Ja tämä tilan avaruus, sitä osaa jälleen arvostaa, kun viikon on 4 hlöä nukkunut vain n. 8 (?) neliön vaunussa, ja matkat on kuljettu jonkin verran suuremmalla asuntoautolla kuuden hlön voimin! Tiivis tunnelma, mutta hyvä sellainen!

Kuningasrapuja lähdettiin pyydystämään, ja niitä saatiin! Samoin kalaa enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Ilmat suosivat meitä retkeläisiä, eikä itikoitakaan ollut riesaksi asti, muualla kuin Kaamasenjoen varrella... Yöt olivat pohjoisessa niin valoisia, että  hämmästys oli suuri, kun tänne etelään ajettiin, eikä keskellä yötä nähnyt enää mitään ilman valoja. Kotipihaan tultaessa tuntui, kuin syksy olisi jo saapunut.

Mutta toivottavsti vielä on näitä ihania kesäisiä päiviä täälläkin, ainakin tämä viikonloppu. Maanantaina palataan arkeen töiden muodossa, loma on mennyt taas ihan liian  pian. Vaan onhan siitä nautittu, maanantaina on taas aika painaa pitkää päivää, ja muistella suloista suvea. Ja onhan meillä viikonloput, niissäkin ehtii yhtä ja toista!

Nyt hyvää yötä! Josko huomenna saisin päivitettyä valokuvia roppakaupalla..

-S- Pusu