...Mulla kauas menolippu oooo-ooonn!

Juu, matkaan olen lähdössä, sillä erotuksella tuohon rallatukseen, etten ihan kamalan kauas mene, enkä vielä omista sitä lippua. Tarkoitus on lähteä Helsinkiin viettämään laatuaikaa ukkoseni kanssa. Mies on tänään jonkin sorttisen työporukkansa kanssa jonkin sortin kekkereissä Hesan suunnalla, ja kun hotellihuone on varattu, ja odottelee asukkaita, minä päätinkin lähteä jo tänään. Yleensä menen vasta lauantaina aamujunalla siten, että ehdin vielä aamupalalle Seurahuoneelle, ja siitä kaupungille kuljeskelemaan sillä välin, kun mies potee krapulaa. Jossain vaiheessa päivää treffataan kaupungilla ja käydään Krullassa glögillä,  ja kierrellään muuten vaan.

Minusta on mukavaa kuljeskella päivällä ihan yksin, ja ihmetellä ihmisiä. Huomenna aion käydä Wanhassa kauppahallissa, ja torilla. Mitä muuta keksin, se jää nähtäväksi. Toissavuonna löysin kuljeskellessani ihanan kirjakaupan, josta ostin Tilda-kirjan: lumiukkoja tuli väkästeltyä sinä jouluna muutamia... Toivottavasti tämä sää pysyy pakkasella, vesisateella tuo kuljeskeleminen ja ihmetteleminen on niin tylsää.

Kiitos siis jo etukäteen niille ihmisille, jotka olette mahdollistaneet jälleen reissuni, eli pääasiassa miehelleni, ja varsinkin äitylille, joka luotsaa poikia.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

-S-