Pitkästä aikaa kävin lueskelemassa vanhoja kirjoituksiani. Olipa se hauskaa! Nappasin vaan tagi-pilvestä jonkin tunnisteen, ja luin kaikki artikkelit sen alta. Harmi vaan, kun Vuodatus hukkasi kuvat pitkältä ajalta, eikä niitä enää jaksa paikalleen latailla. Enpä muuten ole edes kurkistanut, ovatko tallella jossain, vai ovatko kadonneet kokonaan.

Ja löysinpä sieltä yhden kadoksissa olleen blogiosoitteenkin. Isomummin blogissa kävin heti kurkkaamassa ja jättämässä tervehdyksen. Häntä olen joskus miettinytkin, mitä mahtaa kuulua ja kuinka on tänne kyläämme sopeutunut muuttonsa jälkeen. Ainakin osaan löysin nyt vastauksen.

Enpä ole viime aikoina saanut paljoa aikaiseksi. Kämmekkäät ovat nyt puikoilla, opettelen niissä palmikon neulomista, eikä se todellakaan ole vaikeaa. Vaikeaa oli vaan saada aloitettua se toinen parista, mutta nyt kun alkuun pääsin, eiköhän sekin valmistu jossain kohtaa telkkua töllöttäessäni.

Tänään illalla on savikurssi taas, nyt menenkin sinne ihan mielelläni, kun sinne oli tullut yksi tuttu takaisin. Enkä enää istu yksin nurkkapöydässä selin muihin, vaan uskaltauduin muiden seuraan isoon pöytään. Enpä kyllä tiedä olisiko noin käynyt muuten, mutta se pikkuinen erakkopöytäni oli siirretty muualle, enkä kehdannut alkaa uudelleenkalustamaan. Ehkä hyvä näin. Viime kerralla ainakin oli mukavaa, ja tänään olen ihan uudella innolla menossa. Vielä kun saisin aikaiseksi muutakin kuin niitä teepussinalusia. Vaikka niitähän tarvitaan kyllä... Ideoita löytyy, toteuttaminen onkin sitten se toinen juttu.

Pitkään on myös ompelututtanut, mutta en ole saanut aikaiseksi tarttua toimeen. Nyt ajattelin kiipeäväni yläkertaan ja tekeväni ihan helppoakin helpomman penaalin aloitustyöksi, jos se vaikka siitä taas lähtisi. Tarvetta ompeluksille kyllä olisi, uusi pyjama houkuttelisi ja muutama tunika ym. Ja kankaita - niitä piisaa, senkun vaan tarttuu toimeen.

Joten eipä tässä muuta - minä kipuan yläkertaan touhuilemaan. Toivottavasti teilläkin on mukava päivä!

 

-Sallius-