Selvisin eilisestä iltavuorosta kunnialla troppien avulla, ja illaksi paikan meno oli jo onneksi rauhoittunut päivästä. Tänään on vapaata koko päivä, ja huomennakin menen vasta iltaan. Nyt on aikaa olla ja naatiskella.

Esikoinen heräsi samaan aikaan kanssani, yhdessä tehtiin aamupala ja syötiin. Hetki sitten hän siirtyi omaan huoneeseensa omiin touhuihinsa ja minä jäin etsimään Pinterestistä ideoita. Ja niitähän löytyi taas niin, etten tiedä, mistä aloittaa. 

Koska joulu on ihan kohta (no onhan se!), mieleni vaeltelee jo lahjuksissa. Olisi niin ihanaa saada aikaiseksi ajatuksella valittuja itse tehtyjä lahjoja, joten nyt pitäisi jo vähitellen aloitella. Ongelmana onkin nyt se, mitä kellekin tekisin. Puuhanurkkaukseni pullistelee jos jonkinmoista materiaalia, mutta ensin siellä pitäisi vähän raivata. Ja se kun ei ole ollenkaan hauskaa. Yksinkertaisesti tavaraa on siis liikaa. Tai oikeastaan minun mielestäni tilaa liian vähän 😉, sillä eihän ihania kankaita, lankoja, askartelu- ja korutarvikkeita voi koskaan olla liikaa. Varsinkaan kun uutta hommaa aloitellessa ei yleensäkään löydy juuri siihen tarkoitukseen sopivaa tai riittävää materiaalia.

Joten toivoa sopii, että joskus oppisin tekemään kivoja ja mukavia juttuja niistä aineista, mitä minulla jo on. Niitä kun kuitenkin on...

Kivaa alkanutta viikkoa!

 

-Sallius-