Jälleen on perjantai, viikonlopun alku. Minun viikossani se tietää sitä, että kotiväki on enemmän kotona kuin arkena. Hyvä vai huono asia - no.... sekä että. Tutut varmaan ymmärtävät miksi niin. Mutta eipä ainakaan ole mitään tapaamisia sovittu viikonlopun päiviin, ainoastaan E:n jääkiekkohommia.

Tänä viikonloppuna vietetään Venetsialaisia ympäri maan. Vielä joskus toivoisin pääseväni Pietarsaareen Venetsialaisten aikoihin, siellä kun ne kuulemma ovat vertaansa vailla. Tänä vuonna mekin juhlitaan niitä ukkoseni kanssa: Tampereella järjestetään Härmälänrannassa ensimmäiset Venetsialaiset, ja siellä on kiinnostavia esiintyjiäkin. Sinne ostin juuri liput, ja iltasella suuntaamme kuuntelemaan Olli Lindholmia, Elonkerjuuta, Jonne Aaronia, Sami Hintsasta ja Heikki Silvennoista. Toivotaan, että sää vielä suosii, lämmintä voin jo pukea ylle, mutta kastua en haluaisi.

Jostain vaan pitäisi saada vähän lisäenergiaa päivään: päätä särkee ja on väsy olo. Oikein ei mikään huvittaisi, mutta vähän kotihommia on silti tullut tehtyä ja nyt on ruokaa uunissa. Sekin on jo paljon minun mittapuullani.

Ja nyt menen kyllä kaffeelle, josko se vaikka virkistäisi.

 

-S-