Vaikka ennakoiva tekstinsyöttö olisi halunnut kertoa teille uusista tisseistä, päädyn kuitenkin hehkuttamaan mun uusia tussejani 🤣

Kaverilla viime viikolla kokeilin Stabilon tusseja, Stabilo pen 68. Ja ihastuin kovasti! Minulla on ollut jo monta vuotta nuo Stabilon kuitukynät (88), ja niistäkin olen tykännyt. Värittelyssä ne tosin ovat hankalat, kun ovat kapeakärkiset (0,4mm), mutta kirjoittaa hyvät. Paitsi tietysti ihan pikkuisten alueiden värityksessä, joita kyllä tuntuu olevan monessa - liian monessa jos minulta kysytään - kirjojen kuvissa. Itse halusin kuitenkin myös piirrellä noilla tusseilla ja koska kynissäni oli juurikin noiden Stabiloiden mentävä kolo, piti ne sitten hankkia. Prismasta ne kävin hakemassa, kun en Cittarista tai Tokmannilta löytänyt kuin 10 kpl paketteja. Nyt sitten on 20 kaunista värikynää ja ne ohuet päälle! 

IMG_2505.jpg

Ja pakkohan se oli sitten alkaa värittää omaa elämäänsä iloisemmaksi, ulkona kun on vuorotellen satanut rakeita ja räntää, ja ukkonenkin muistutti itsestään jossain välissä. Ihanaa tämä Suomen kevät. Not.

IMG_2504.jpg

"Kesä tule jo!"

IMG_2503.jpg

"Kun ei ole enää omaa puutarhaa, täytyy väritellä oma ruukkupuutarha"

 

Väriä teidänkin elämäänne! 

-Sallius-