Tämä lomaviikko alkoi herätyksellä klo 8.30. Väsynyttä porukkaa könysi sängyistään aamupalalle tankkaamaan päivää varten. Oli sovittu, että tänään mentäisiin melomaan kanooteilla Kaukajärvelle, ja matkalla suunniteltiin myös torireissua. Lopulta siinä kävi niin, että menomatkalla Mersutyttö alkoi tupruttaa mustaakin mustempaa savua prutkuputkestaan, ja aikuisten melominen siiryi hamaan tulevaisuuteen miettien, miten eteenpäin auton kanssa. Pojat pääsivät kuitenkin jälleen kokeilemaan melomista: vanhempi nautti selvästi, mutta nuoremmalla kanootti taisi ohjata melojaa, ja melastakin tippui vettä kastellen sortsit... Tyhmä kanootti, tyhmä idea.. Jalka suussaAutollakin päästiin kuitenkin vielä eteenpäin, ja onneksemme parin ystävällisen kanssataapertajan avustuksella ja muutaman soiton jälkeen löytyi korjaamo, joka lupasi hoitaa automme suht' nopeasti. No, päivän aikataulu ei tästä muuten pahemmin kärsinyt, mutta torireissu sai jäädä toiseen kertaan. Sen kyllä ehtii.

Illansuussa ajelimme vielä tervehtimään vanhaa haukkuliamme ja hänen uutta omistajaansa. Kiitos vieraanvaraisuudestanne K ja R! Hymy En lakkaa olemasta iloinen siitä, että koiruus sai itselleen uuden, huomattavasti paremman omistajan ja tuntuu nauttivan olostaan...

Kotimatkalla poikkesimme uimarannalle, josta löysin ihania kesäkukkia:

1246307457_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lapsuuteni kesistä muistan aina mummolan tien vierestä poimitut päivänkakkaroista, puna-apiloista, kissan- ja harakankelloista, hiirenvirnoista ja vaikka mistä muista kukista kootut ihanat isot kukkakimput! Nykyään noita luonnonkukkia ei enää näe paljoa, joskus tekisi mieleni ajella jonnekin ihan vain pysähtyäkseni poimimaan valtavan kimpun noita kesän ihanuuksia..

Rannalta löytyi myös kesävarpaita kesäjalkineissaan..

1246307787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvatkaas, mitkä jalat kuuluvat kellekin!

Ja kotimatkalla bongasimme vielä metsän laidalta ylvään kurkiparin, jota ajelimme ihmettelemässä pariin kertaan edestakaisin.

Nyt on mies iltakalassa kaverinsa kanssa, pojat nukkuvat kuin possukaiset, ja minä nautin rauhastani. Aikas mukava päivä kaikenkaikkiaan, vaikka pieniä vastoinkäymisiä sattuikin matkalle. Huomenna lähdemme  päiväksi viettämään mökkielämää, ja tapaamaan sukulaisia. Mukavaa nähdä heitäkin pitkästä aikaa!

-S-

...Niin, ja olihan ukkokullalla tänään nimpparitkin. Mansikkakakku jäi taas tekemättä, toisella kertaan sitten. Jookos... lupaan kyllä! Viaton