Tänään on ollut varsinainen puhelinpäivä! Yritin päivällä hoitaa firman asioita kaupungilla, mutta jatkuvasti soi puhelin ja keskeytti ajatukset ja touhut. Muutaman puhelun puhuin firman kapulaan, ja sitten alkoi omakin jo rallattaa. Joskus oikein ärsyttää, kun kaikki päättävät soittaa samana päivänä peräjälkeen. Jaa miten niin on mukavaa olla suosittu..

Jostain kumman syystä löysin itseni kesken tämän puhelinsouvin hypistelemästä syksyn ihania uusia lankoja. Tähän asti olen pystynyt lankahyllyjen houkutukset voittamaan, mutta nyt kutsu kävi ylivoimaiseksi,  ja pakko oli napata pari kerää matkaan mukaan. No tunnustan, tunnustan: haen niistä inspiraatiota neulomiseen, tuo puikkoilu kun on ollut vähän jäissä muutaman kuukauden. Idea noille langoille jo on, ja toteutuskin alkakoon lähipäivinä. Saapa sitten nähdä, tuleeko sitä mitä pitää.

Heräsin tuolta soffalta reilu puoli tuntia sitten, otin pienet törsät. Nyt on reenikamat päällä, kassi pakattu, ja kohta starttaan potkimaan palloa. Illalla saunaan ja töllöilemään, taidanpa ottaa lasillisen punaviiniäkin torstain kunniaksi. Tervetuloa viikonloppu!

-S-