Pitkään jo mietin, että pakastin pitäisi sulattaa kun tuo luontoäitikin nyt siinä auttaisi. Tänään sitten päätin sen toteuttaa, vaikka tiesin siinä puuhassa koko päivän hurahtavan. Arvioitu aika oli nelisen tuntia, ja sen sain myös menemään, sen verran oli jäätä ehtinyt taas kertyä. Lisäksi koko keittiö piti siivota, niin paljon suttua siitä hommasta tuli. Mutta nyt on homma tehty, samalla siis myös inventaario, ja näyttäisi siltä, ettei marjat ihan äkkiseltään lopu. Peruna-sipuli-sekoitustakin löytyi muutama pussi, joten kinkkukiusausta on tiedossa joku päivä pojille.

Vähän olen saanut päivien mittaan käsitöitäkin tehtyä, valmiiksi sain sellaisen harvan virkatun kaulurin, ja kätköistäni kaivelin työn alle Nalle-langasta joskus kauan sitten aloittamani villasukat. Toivoa siis on niidenkin valmistumisesta, vaikka lanka ei enää miellytäkään. Uusia ideoitakin on päähän noussut, toivottavasti jossain vaiheessa riittää energiaa niiden toteuttamiseenkin. 

Kohta pitäisi kipaista saunaan, ja sitten alkaa tälläytyä. Illalla myöhemmin menemme ukkoseni kanssa syömään ravinteliin ja sen jälkeen kuuntelemaan Chisua. Yömyöhään menee, toivottavasti jaksan valvoa. Ukkoseni kyllä sanoi, että laittaa minut taksiin, jos alan ikäväksi seuralaiseksi...

 

Mutta nyt hetken huilaus, sitten taas eteenpäin touhuissa.

 

-S-

 

Ps. Lucariini kyseli korvavaloista: hankimme sellaiset Valkeen korvavalokuulokkeet, joita olen nyt yrittänyt päivittäin käyttää. Sen verran alkoi molempien pää jumittaa ja väsy painaa, että päätimme niitä kokeilla. Tiedä sitten niiden vaikutuksesta, mutta olo tuntuu olevan jonkin verran virkeämpi, kuin pitkään aikaan, tosin onhan minulla muitakin "troppeja" käytössäni, ollut jo jonkin aikaa =0)