image-normal.jpg

 

Joku aika sitten satuin vahingossa löytämään mukavan oloisen kaavan housuihin. Kokeiluversioon valitsin Triteksiltä edullisesti ostetun trikoon, josta jo alkuvuodesta olin tehnyt t-paidan ja havainnut materiaalin olevan mukava käytössä. Niin syntyivät nämä pöksyt ajatuksella "aina niitä voi pyjamanhousuina pitää". Ja vallan mukavathan niistä tulikin!

Paitakaava taas oli lojunut piirrettynä ja leikattuna jo pitkään odottaen sopivaa inspiraatiota. Sen verran mittailin, että lisäsin hihoihin ja helmaan vähän pituutta, ja sitten vain ompelemaan samaisella pyjama-ajatuksella. Etukappaleen sain leikattua samasta palasta kuin housutkin, mutta takakappale ja hihat ovat sinisävyisestä versiosta samaa kangasta. Kaula-aukosta tuli turhan suuri, joten kuroin sitä vähän kuminauhalla pienemmäksi, ja hyvin toimii.

Nämä ovat lojuneet valmiina jo jonkin aikaa, tänään sitten kaivelin ne suihkun jälkeen päälleni. Ja mikäs näissä on ollessa: ihanat päällä ja ihan passelit kotona möllöilyyn. Olen siis tyytyväinen. Mee likes <3

 

-S-