Eilinen päivä meni pikkasen pieleen vapaasta huolimatta. Maisa alkoi aamusta kiljua heti, kun mies lähti avantosaunalle ja neiti jäi yksin. Ei siinä auttanut kuin nousta, en jaksanut sitä kuunnella. Väsyhän sitten tietysti vaivasti koko päivän.

Mies lähti pelaamaan, ja nuoret miehet tekivät omia suunnitelmiaan. Minäkin suunnittelin Ikeaan lähtöä, ja kävinkin siellä, kunhan pääsin liikeelle. Hyvä että kävin, löysin esikoiselle päiväpeittoa varten kangasta, sopivaa valmista kun ei ole vastaani tullut.(Löysin paljon muutakin tarpeellista, ja voi, kuinka paljon vielä olisinkaan löytänyt...) Iltasella sitten surautin sen valmiiksi, samoin yhden Angry Birds -tyynyn, johon olin kankaan hankkinut jo aikaa sitten. Vielä jäi molempia kankaita, ja suunnitelmiakin niille löytyy, kunhan taas ehdin ompelukoneen ääreen.

Tälle päivälle onkin muita suunnitelmia, vaikka ompelukin houkuttaisi. Nuorimmainen lähti pelireissulle, mies valmennusporukassa mukaan tietysti. Minä laistin tällä kertaa sen reissun, vaikka mukana olen paljon kulkenutkin. Minusta on ihan mukavaa kierrellä peliporukan kanssa pitkin maita ja mantuja seuraamassa juniorijääkiekkoa, mutta nyt yksinkertaisesti tuntui siltä, että en jaksa, tarvitsen omaa aikaa myös. Viikot ovat kuitenkin melko rankkoja, ja jos kaikki viikonloputkin kulkee missä sattuu, ei huilaamiselle jää aikaa. Eipä olisi miestäkään reissu huvittanut, mutta miehen täytyy tehdä, mitä miehen täytyy tehdä.. =0) Esikoisella on riparitapaaminen tänään, siellä taitaa mennä koko päivä. 

Vaikka ajoissa heräsinkin heipattamaan reissuun lähtijät, vielä kökötän univaatteissa. Kohta täytyy lähteä Maisan kanssa lenkille, sitten soittelen Äitylille tämän päivän suunnitelmista. Tänään voisi viettää naisten päivää ihan kahdestaan, joten toivottavasti mammulin eilinen kyläreissu ei ole vienyt virettä tältä ihanan aurinkoiselta päivältä ;) Hih hii..

 

Ihanan aurinkoista päivää teille kaikille täällä piipahtaneille! Energiaa ja jaksamista kevääseenne <3

 

-S-