Taas on tämä aika vuodesta, kun isiä muistetaan. Joku muistaa ja toinen ei.. Meillä pojat ovat olleet viime aikoina todella levottomia, ja monet jutut ovat unohtuneet ja jääneet muiden touhujen jalkoihin. Niin tuntui käyneen myös esikoisellemme, kun oli vallan unohtanut (?) isänpäivän. Nuorimmainen oli koulussa tehnyt kivan kortin, jossa oli erilaisia lupauksia, ja niitä sitten isä voi yrittää saada lunastetuksi. Hmm... Heti tuon kortin saatuaan ensimmäinen lupaus joutui koetukselle, eli nuoriherra E lupasi olla kiltisti, mutta vaikeaa tuntuu olevan. Mitenkähän noiden muiden lupausten laita on?

Nyt tuo miesväki on nostamassa paattia järvestä, tänäkin vuonna jäi melko myöhään, mutta eipä jäänyt kuitenkaan talveksi sinne köllimään. Pojat ovat apujoukoissa, saa nähdä, koska kotiutuvat ja millä mielellä. Ajatuksena on kohta mennä käymään äidillä muistamassa heidän sankariaan. Leivoin äsken kaksi kakkuviritystä: toinen on ihan tavallinen täytekakku lähdössä L:lle, pienessä muodossa tosin, jossa välissä lime curdia ja päärynänpuolikasmössöä, toinen taas on meidän isukille, toiveesta suklaakakkua, ja päälle voi sitten halutessaan laittaa vaniljavaahtoa ja jotain muuta, jos haluaa. Tarkoituksena oli käyttää aprikoosinpuolikkaita molemmissa kakuissa, mutta kävi niinkin hullusti, että eilen ostamani purkki oli ilmeisesti jotenkin käynyt, koska sitä avatessani purkki piti pamahdusäänen, ja liemi maistui ihan kamalalle. Yyyhhhhh.. Josko tuo suklaakakkukin saisi sitten päällen niitä päärynöitä. Muuta kun ei juurikaan nyt ole saatavilla. No, näillä mennään.

Vähän on virkistymistä ollut havaittavissa minussa, olen jotain pientä saanut aikaankin. Joulukortti-ideoita on monta muhimassa, vielä en ole osannut päättää, mitä niistä toteuttaisin. Työt vaan häiritsevät kovin tuota tekemistä ja innostumista, viime viikko oli vallan kamala niiden suhteen. Toivottavasti ensi viikko tuo helpotusta. Ja perjantaista ainakin tulee kevyempi päivä, silloin lähden jo ajoissa töistä, olemme meinaan lähdössä ukkoseni kanssa reissuun... Jännittää - iik!!!  

Hyvää isänpäivää kaikille!

Isä - olet ajatuksissani..

-S-