Ihan kohta on veroilmoitus valmis!

Mutta vielä on toinen jäljellä... Tämä jokavuotinen riesa. Että tätä touhua I-N-H-O-A-N. Asetin itselleni tavoitteeksi saada molemmat valmiiksi ennen pääsiäistä, ettei sitten pyhinä tarvitse stressata. Kyllä täytyy itseni jollakin tavalla palkita, jos ja kun tavoitteeseeni pääsen. Tulostinkin meni kaiken huipuksi rikki, enkä saa tulostettua tarvittuja liitteitä. Mutta onneksi on tuo firman monitoimilaite, kunhan vaan opettelen sen käytön..

Kohta on vielä palaveria kaupungin väen kanssa, sekään ei yllättäen kuulu suosikkeihini. No, sitten on sekin tehty, ja voin olla tyytyväinen, kun olen jälleen kerran käynyt epämukavuusalueellani kehittämässä itseäni. Hih!

-S-

 

Edit. Ei se tulostin hajonnutkaan, onneksi. Tahtoi vaan vähän känkätä. Eikä sitä palaveria sitten ollutkaan, ei myöskään ole tullut peruutusta. Kummaa touhua... Kaupassa kävin ihailemassa lankoja, ja ihan vahingossa ostinkin vaalean ruskeaa Huopasta. Haaveilen siitä ja jo olemassaolevasta luonnonvalkoisesta huovutettua pupu-pannumyssyä, ohje löytyy uusimmasta Novitasta. Katsotaan, saisinko sellaisen alulle ja koska.